Kuřecí rarášky
4. 9. 2006
Kuřecí rarášky
Ingredience: 5 kuřecích řízků, 3 lžíce hladké mouky, 2 lžíce solamylu, 1 lžíce sojové omáčky, 1 lžička hořčice, 1 vejce, sůl, pepř, paprika nebo grilovací koření, olej na smažení
Postup: Kuřecí maso nakrájíme na malé medailonky. Z mouky, soli, koření, solamylu, hořčice a vejce připravíme zahoustlé těstíčko. Do těstíčka namočíme maso a necháme v misce asi 2 hodiny uležet. Potom jednotlivé kousky masa i s těstíčkem smažíme na pánvi ve vyšší vrstvě oleje. Podáváme dle chuti (hranolky, brambory...).
Postup: Kuřecí maso nakrájíme na malé medailonky. Z mouky, soli, koření, solamylu, hořčice a vejce připravíme zahoustlé těstíčko. Do těstíčka namočíme maso a necháme v misce asi 2 hodiny uležet. Potom jednotlivé kousky masa i s těstíčkem smažíme na pánvi ve vyšší vrstvě oleje. Podáváme dle chuti (hranolky, brambory...).
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář