Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vepřové řízky pečené v omáčce

3. 4. 2010

Vepřové řízky pečené v omáčce

Ingredience: 4 naklepané vepřové řízky, sůl, mletá paprika, grilovací koření, olej, cibule, ¼ l šlehačky nebo Tatra mléka, 100 g nastrouhaného tvrdého sýra, velká lžíce kečupu, lžíce sojové omáčky, 5 lisovaných stroužků česneku

Postup: Řízky naklepeme, osolíme, okořeníme. Olejem vymažeme pekáček, poklademe plátky cibule, na ni položíme plátky masa, zalijeme omáčkou a pečeme asi 45 minut. Na omáčku promícháme šlehačku, strouhaný sýr, lisovaný česnek, sojovou omáčku a kečup.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář